Töpinän Tähti -hanke esittäytyy

Töpinän Tähti -hanke esittäytyy

 

 

 

Tietoa hankkeesta:

Töpinän Tähti – hanke on Kontiolahden työttömät ry:n hallinnoima ja Sosiaali- ja terveysministeriön avustusosaston rahoittama hanke, jonka päätavoitteena on ylläpitää ja edistää työttömien hyvinvointia ja toimintakykyä organisoidun ja tavoitteellisen, heidän omista tarpeistaan lähtöisin olevan vapaaehtois- ja vertaistukitoiminnan avulla ja näin osaltaan parantaa myös työllistymisvalmiuksia.

Hankkeen kohderyhmää ovat sosiaalisen toiminnan ja yhteisöllisyyden ulkopuolella olevat pitkään työttömänä olleet henkilöt, maahanmuuttajat ja nuoret, jotka ovat halukkaita toimintaan, mutta toiminta on kuitenkin avointa kaikille.

Tavoitteena on suunnitella ja perustaa erilaisia ryhmiä toiveitten mukaan sekä kouluttaa ryhmille ohjaajia ja vertaisohjaajia. Myös retkiä ja tapahtumia järjestetään toiveitten mukaan, sekä osallistutaan mielellään muitten järjestämiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Ota yhteyttä:

Töpinän Tähti – hanke/ Mirja Mölsä
Keskuskatu 6 as 3, 81100 Kontiolahti
Puh. +35850 339 8361
email. topinan.tahti@gmail.com
facebook: www.facebook.com/topinantahtihanke
Kotisivut: www.topinantahti.fi