VÄLINEITÄ JÄRJESTÖTYÖHÖN  JA TUKEA YHDISTYSTOIMINTAAN

Apua ja ohjeita järjestötoimintaan

apua ja ohjeita järjestötoimintaanTästä osiosta löydät oppaita ja linkkejä järjestö- ja yhdistystoimintaan liittyen, mm. tietoa yhdistyslainsäädännöstä, kokouskäytännöistä ja rahoituksesta sekä työvälineitä vapaaehtois- ja vertaisryhmätoimintaan ja ideoita yhdistystoiminnan kehittämiseen. Lue lisää »

Järjestöön työllistäminen

järjestöön työllistäminenJärjestöillä ja yhdistyksillä on oma tärkeä roolinsa työllistäjinä. Linkistä löydät tietoa palkkatuella järjestöön työllistämisestä ja siihen liittyvistä käytännöistä sekä KAJO-keskuksen maksuttomasta työllistämisen tukipalvelusta järjestöille ja yhdistyksille. Lue lisää »

Osallisuus

osallisuus

Sivustolta löytyy kootusti osallisuuteen liittyvää materiaalia: kirjallisuutta,raportteja ja artikkeleja, tietoa osallisuutta edistävistä menetelmistä sekä oSallisuus-hanke SALLIn sivut. Lue lisää »

 

 

Vuokrattavia tiloja Pohjois-Karjalassa

vuokrattavia tiloja Pohjois-KarjalassaPohjois-Karjalan alueella on useita vuokrattavia tiloja kokouksia ja juhlia varten. Osioon on koottu tietoa Joensuun ja Lieksan vuokrattavista tiloista. Kokoustilojen varaamisesta, hinnoista ja varustetasosta löydät lisätietoja kunkin kokoustiloja vuokraavan tahon esittelystä.  Lue lisää »