TUKEA ARKEEN JÄRJESTÖJEN, YHDISTYSTEN JA MUIDEN TOIMIJOIDEN PARISTA


Järjestöjen ja yhdistysten vertaistuki ja vertaistoiminta

järjestöjen ja yhdistysten vertaistukiJoensuun seudulla toimii useita vertaistukea tarjoavia järjestöjä ja yhdistyksiä. Linkistä löydät yhteystietoja  sekä tietoa vertaistoiminnasta sekä vertaistukihenkilöistä ja -ryhmistä. Mikäli et löydä etsimääsi tästä osiosta, kannattaa kysyä vertaistuesta myös suoraan paikalliselta järjestöiltä. Lue lisää »

Järjestöjen ja yhdistysten neuvonta

järjestöjen ja yhdistysten neuvonta
Osiosta löydät yleistä  tietoa sosiaali- ja terveysjärjestöjen neuvonta- ja ohjaustyöstä sekä tietoa pohjois-karjalaisten järjestöjen ja yhdistysten tarjoamista neuvontapalveluista.
Lue lisää »

Päihteetöntä toimintaa Joensuussa

päihteetöntä toimintaa Joensuussa

Osiossa esitellään Joensuussa tapahtuvan päihteettömän toiminnan mahdollisuuksia sekä erilaisista päihderiippuvuuksista kärsivien tai heidän läheistensä tueksi hoitoon ohjautumisen tahoja, auttavia puhelimia ja vertaistukea. Linkkejä myös muualle verkkoon.Lue lisää »

Mielenterveystoimintaa Joensuussa

MielenterveystoimintaaOsiossa voit tutustua Joensuussa mielenterveystyön parissa toimiviin järjestöihin ja niiden tarjoamiin vertaistuen, ennaltaehkäisyn ja toiminnan mahdollisuuksiin. Linkistä löydät myös yhteystiedot ja tietoa mielenterveystoiminnasta muualla verkossa. Lue lisää »

Auttavat puhelimet

auttavat puhelimet
Tästä osiosta löydät auttavien puhelinten numeroita erilaisissa haasteellisissa elämäntilanteissa tai tarvitessasi vertaistukea, ohjausta tai neuvontaa. Lue lisää »