Lähetä kuva yhdistyksesi kohokohdasta osaksi Pohjois-Karjalan Järjestöjuhlan kuvakoostetta

Haemme yhdistyksenne kohokohtia järjestöjuhlan kuvakoostetta varten.

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE järjestää lauantaina 23.9.2017 klo 13.00 Yhdessä- Pohjois-Karjalan järjestöjuhlan. Juhla järjestetään Joensuussa, Itä-Suomen yliopiston Carelia-salissa. Järjestöjuhla on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Pohjois-Karjalan järjestöjuhlassa juhlitaan yhdessä 100-vuotiasta Suomea ja yhdistystoimintaa, tutustutaan toisiimme ja vaihdetaan kuulumiset sekä rakennetaan yhteistä kuvaa tulevaisuuden yhdistysten Pohjois-Karjalasta. Toivomme, että juhla tuo yhteen niin eri ikäpolvet kuin kanta- ja uussuomalaiset.

Yhdistystoiminnan kohokohtia

Järjestöjuhlassa haluamme tuoda esille Pohjois-Karjalan monipuolisen yhdistystoiminnan ja tarkoituksena on esitellä maakuntamme yhdistystoimintaa- ja toimijoita kuvakoosteen muodossa.

  • Mikä on teidän yhdistyksen toiminnan kohokohta? Tulkaa mukaan toteuttamaan yhteistä kuvakoostetta ja lähettäkää kohokohta-kuva yhdistyksenne toiminnasta osaksi kuvakoostetta. Kuva voi olla äskettäin otettu tai muisto aiemmilta vuosilta.

Alla tarkempia tietoja kuvan lähettämiseen.

  • Lähettäkää Yhdistyksenne toiminnan kohokohtaa mielestänne kuvaava kuva ( 1-3 kpl) 18.5.2017 mennessä joko sähköisesti osoitteeseen harjoittelija@pksotu.fi tai postitse Hanna Kääriäinen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys, Siltakatu 20 A 11, 80100 Joensuu.
  • Kuvan lisäksi tarvitsemme seuraavat tiedot: Yhdistyksen nimi, 1-2 lausetta mistä kuvassa kysymys (mitä, missä, milloin), mahdollisuuksien mukaan kuvaajan nimi.
  • Sähköpostitse lähetettävät kuvat: Jpeg, PNG tai PSD -muodossa
  • Postitse lähetetyt kuvat palautetaan takaisin järjestöjuhlassa.

Kuvakoosteen toteuttaa Karelia amk:n media-alan opiskelija. Kuvakoostetyöryhmä valitsee kuvakoosteeseen tulevat kuvat.

Tiedotamme järjestöjuhlasta tarkemmin kevään aikana.

Lisätietoja: Hanna Kääriäinen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys, hanna.kaariainen@pksotu.fi, 044 715 2060