AJANKOHTAISTA

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANEn kokoonpano vuodelle 2017-2018

Pohjois-Karjalan maakuntahallitus on hyväksynyt 19.6. kokouksessaan Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANEn ehdotuksen JANEn uudesta kokoonpanosta vuosille 2017-2018.

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANEn kokoonpano kaudelle 2017-2018 Janen uusi kokoonpano kokoontuu ensimmäisen kerran elo-syyskuussa.

Maakuntahallituksen päätös 19.6. JANEn kokoonpanosta

 

Järjestöt maakuntauudistuksessa -tilaisuus 21.6.2017

Järjestöt maakuntauudistuksessa -tilaisuus järjestetään keskiviikkona 21.6.2017 klo 9–12, Teatteriravintola, Rantakatu 20, Joensuu.

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE toimii yhtenä maakuntauudistuksen muutosfoorumina. Tavoitteena on tukea maakuntauudistuksen ja uuden maakunnan valmistelua, toiminnan ja palvelujen kehittämistä ja yhteistyön edistämistä. STEA esittää Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistykselle Järjestöt 2.0 hanketta, jonka tavoitteena on järjestöjen roolin vahvistaminen maakuntauudistuksessa. JAKE – järjestö- ja kansalaistoiminnan kehittämishankkeessa on viimeinen toimintavuosi.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan sekä tuomaan oma näkemyksesi ja panoksesi tilaisuuteen!

Katso tarkempi ohjelma tästä

Ilmoittautumiset 15.6. mennessä http://bit.ly/2rdtjUE

Lisätietoja: Hanna Kääriäinen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys, hanna.kaariainen@pksotu.fi, 044 715 2060


JANEn jäsenhaku käynnissä kaudelle 2017-2019

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE hakee jäseniä kaudelle 2017-2019. JANEen toimikaudelle 2017–2019 haetaan edustajia monialajärjestöistä ja seuraavilta toimialoilta: lapsi- ja perhejärjestöt, nuoret, eläkeläisjärjestöt, liikuntajärjestöt, sosiaali-ja terveysjärjestöt, omais- ja mielenterveysjärjestöt, opinto- ja kulttuurijärjestöt, monikulttuurisuusyhdistykset, kylä- ja kotiseutuyhdistykset, harrastusjärjestöt, ympäristö- ja luontojärjestöt sekä työttömien yhdistykset/työllisyys.

Ehdotukset järjestöiltä Järjestöasiain neuvottelukunnan jäseniksi 9.5.2017 mennessä (nimi, taustataho, sähköpostiosoite, puhelinnumero, ensisijainen paikka, johon haetaan, lyhyt perustelu) JANEn sihteerille, Hanna Kääriäiselle, hanna.kaariainen@pksotu.fi

Lue lisää


Yhdistysten ja koulujen yhteistyömahdollisuuksia Pohjois-Karjalassa

Koonti_Yhdistysten ja koulujen yhteistyömahdollisuuksista Pohjois-Karjalassa

Tässä oppaassa pohjoiskarjalaiset yhdistykset esittelevät, millaisia toimintoja ja yhteistyön muotoja sekä oppimisympäristöjä heillä on tarjota alueen oppilaitoksille, erityisesti peruskouluille, lukioille ja ammattikouluille. Oppaan tavoitteena on yhdistysten ja koulujen sekä oppilaitosten yhteistyön vahvistuminen, laajentuminen ja monipuolistuminen sekä pohjoiskarjalaisten yhdistysten ja järjestöjen tunnettuuden lisääntyminen.

Kansiot kuntoon – arkistointikoulutus yhdistystoimijoille

Ke 29.3.2017 klo 13–16.00
Matkailu- ja kulttuurikeskus Carelicum, auditorio, Koskikatu 5, Joensuu.

Koulutuksesta saat vinkkejä yhdistyksen arkistointiin, mm. asiakirjojen säilytysajoista- ja tavoista.
Kouluttajana toimivat Minna-Liisa Mäkiranta, ylitarkastaja, Joensuun kansallisarkistosta ja Piia Heikkinen, taloussuunnittelija, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksestä.
Koulutuksen sisältö on rakennettu erityisesti pienen yhdistyksen näkökulmasta.

Katso tarkempi ohjelma tästä.
Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton. Tilaisuuden järjestää Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE (www.jelli.fi/jane)

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: 16.3.2017 mennessä www.jelli.fi/ilmoittautuminen tai Hanna Kääriäinen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys, 044 715 2060, hanna.kaariainen@pksotu.fi

 

VAPAAEHTOISTEN PÄIVÄ 2.12.2016

Valtakunnallisena Vapaaehtoisten päivänä 3.12. tehdään yhdessä näkyväksi vapaaehtoistoimintaa ja sen tärkeyttä. Joensuussa Vapaaehtoisten päivän tapahtumaa vietetään perjantaina 2.12.2016 klo 13-18 Prismassa, Voimatie 2.

”Meistä on moneksi”- tapahtumassa esitellään vapaaehtoistoiminnan moninaisuutta ja vapaaehtoistoiminnan paikkoja. Tapahtumassa on mahdollista tulla tutustumaan eri yhdistyksiin ja toimijoihin. Lisäksi tapahtumassa esiintyvät Eläkeliiton Joensuun yhdistyksen laulukerho klo 13.00 sekä Joensuun evankelisluterilaisen seurakunnan kuoro klo 16.00, ja kuorojen kanssa on mahdollista tulla laulamaan mukana. Ohjelma

Vapaaehtoistoiminta Pohjois-Karjalassa Youtube-kanavalla on nähtävissä vapaaehtoisten videohaastatteluja, joissa haastateltavat kertovat kokemuksistaan vapaaehtoistoiminnassa.

Lisätietoa tapahtumasta www.jelli.fi/vapaaehtoistoiminta, Hanna Kääriäinen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry, hanna.kaariainen@pksotu.fi, 044 7152060


Yhistykset yhessä – Järjestöralli 2016

Tervetuloa keskustelemaan yhdistysten välisestä yhteistyöstä ja yhdistysten ja kunnan välisestä yhteistyöstä tulevaisuuden kunnassa! Mitä yhteistyöntapoja on jo olemassa ja miten niitä voisi kehittää? Mitä tukea yhteistyöhön tarvitaan? Järjestöralli strattaa lokakuun alussa Rääkkylästä ja päättyy marraskuun lopussa Joensuuhun. Katso paikkakuntasi tilaisuus tästä. Tilaisuudet järjestää Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE

Lisätietoja: Anne Pyykkönen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry, anne.pyykkonen@pksotu.fi, 045 117 9340


Yhdessä uuden äärellä – Yhdistykset tulevaisuuden kunnassa ja soteuudistuksessa
Pohjois-Karjalan Järjestöpäivä 30.9.2016, Kerubi, Siltakatu 1, Joensuu

Järjestöpäivän tavoitteena on koota yhteen laaja-alaisesti maakunnan järjestöissä ja yhdistyksissä toimivia palkattuja ja vapaaehtoisia sekä kunta- ja maakuntatoimijoita verkostoitumaan ja keskustelemaan järjestötoiminnasta ja yhteistyön mahdollisuuksista muuttuvassa toimintaympäristössä.

Päivän pääpuhujana kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, tämän lisäksi näkökulmia päivään tuovat Siun Soten toimitusjohtaja Ilkka Pirskanen, järjestöpuheenvuorot ja paneelikeskustelu.

Järjestöpäivässä julkaistaan myös vuoden 2016 JärjestöStara!

Katso koko ohjelma tästä

Osallistumismaksu: 20 €, laskutetaan. Hinta sisältää ohjelman mukaiset ruokailut ja kahvit.
Sitova ilmoittautuminen 25.9.2016 mennessä www.jelli.fi/ilmoittautuminen
Lisätietoja: Hanna Kääriäinen p. 044 715 2060, hanna.kaariainen@pksotu.fiKuka on vuoden 2016 JärjestöStara?

Kuka on mielestäsi vuoden 2016 JärjestöStara? Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE valitsee vuosittain ehdotusten pohjalta maakunnan JärjestöStaran.stara

JärjestöStara-palkinto luovutetaan henkilölle tai taholle, joka omalla toiminnallaan on edesauttanut, innostanut ja rakentanut yhteistyötä järjestön/järjestöjen toiminnan mahdollistamiseksi maakunnassa. Painopisteenä tänä vuonna on vapaaehtois- ja kansalaistoiminta.

Yhdistykset ja yksityishenkilöt voivat tehdä JANElle ehdotuksia vuoden 2016 JärjestöStarasta 24.8.2016 saakka.

JärjestöStara 2016 julkistetaan Pohjois-Karjalan Järjestöpäivässä 30.9.2016 Joensuussa. Palkinto luovutetaan tänä vuonna kuudetta kertaa.

Aikaisempina vuosina JärjestöStaraksi on valittu: Anneli Lavikainen 2015, Eeva Kröger 2014, Kari Sarkkinen 2013, Raimo Matikainen 2012, Irma Nykänen 2011.

Ehdotuksesi Vuoden 2016 JärjestöStarasta voit jättää seuraavalla lomakkeella: http://bit.ly/2b0W4vp

Lisätietoja:
Hanna Kääriäinen, JANEn sihteeri, hanna.kaariainen@pksotu.fi, 044 715 2060.


Katso tästä Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANEn lausunto Joensuun seudun opetussuunnitelmaan 27.4.2016Hallinto helpoksi -järjestöfoorumi

Tarvitsetko neuvoja yhdistyksen talouden hallintaan tai vinkkejä uusien toimijoiden mukaan saamiseksi yhdistyksen hallitustyöskentelyyn, kaipaatko kertausta kokoustekniikasta?

Tervetuloa HALLINTO HELPOKSI -järjestöfoorumiin torstaina 21.4.2016, klo 12–16.00
Matkailu- ja kulttuurikeskus Carelicum, auditorio, Koskikatu 5, Joensuu.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen: 14.4.2016 mennessä www.jelli.fi/ilmoittautuminen tai Hanna Kääriäinen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys, 044 715 2060, hanna.kaariainen@pksotu.fi

Tilaisuus on maksuton. Tilaisuuden järjestää Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE.

Järjestöfoorumin materiaalit ja videot


 

JANEn kannanotto 22.1.2016: Järjestöt yhteistyössä ennakkoluuloja vastaan

JANE on antanut kannanoton, jossa se tuomitsee Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa heränneen maahanmuuttovastaisen toiminnan.

Pelon ilmapiirille ja vastakkainasettelun lietsomiselle ei tule antaa hiljaistakaan hyväksyntää. Väkivallalla uhkailun sijaan kaikille yhteistä maakuntaa rakennetaan parhaiten keskinäisellä kunnioituksella ja suvaitsevaisuudella.

JANE rohkaisee kaikkia maakunnan järjestöjä ja yhdistyksiä toivottamaan uudet tulijat tervetulleeksi omaan toimintaansa ja toimimaan yhteistyössä ennakkoluuloja vastaan.

Joensuu vapaaksi pelosta -adressin luovuttamisen yhteydessä kaupungille esitettiin myös JANEn kannanotto Järjestöt yhteistyössä ennakkoluuloja vastaan. Sanomalehti Karjalainen uutisoi adressin luovutuksesta verkkosivuillaan maanantaina 25.1.2016.


VAPAAEHTOISTEN PÄIVÄ 3.12.2015

Valtakunnallista Vapaaehtoisten päivää vietetään 3.12.2015. Joensuussa Vapaaehtoisten päivän tapahtumaa vietetään Rantakadun S-marketin aulassa kello 12.00–18.00. Tapahtumassa muun muassa tehdään vapaaehtoistoimintaa näkyväksi esimerkiksi koristeltavalla vapaaehtoisten joulukuusella ja esitellään vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia.


Tutustu uuteen Yhteistä yhdistyksille -ajankohtaistiedotteeseen:

Syyskuu/2015

Tiedotteeseen on koottu Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANEn ajankohtaisia kuulumisia.


ILO ELÄÄ JÄRJESTÖISSÄ – Pohjois-Karjalan Järjestöpäivät 2015

Aika: 13-14.11.2015
Paikka: Lomakeskus Huhmari, Polvijärvi
Tutustu Järjestöpäivien ohjelmaan tästä
Lisätietoja hanna.pievilainen@pksotu.fi


Kuka on vuoden 2015 JärjestöStara?

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta (JANE) valitsee vuosittain ehdotusten pohjalta maakunnan JärjestöStaran. Yhdistykset ja yksityishenkilöt voivat tehdä JANElle ehdotuksia vuoden 2015 JärjestöStaraksi 2.10. saakka. JärjestöStara 2015 julkistetaan Pohjois-Karjalan Järjestöpäivillä 13.11.2015 Polvijärven Huhmarissa.

JärjestöStaraksi valitaan yhdistystoiminnassa aktiivisesti toiminut henkilö tai taho. JärjestöStara on toiminut esimerkiksi vapaaehtoisena tai on muuten omalla toiminnallaan edesauttanut, innostanut ja rakentanut yhteistyötä järjestön/järjestöjen toiminnan mahdollistamiseksi maakunnassa.

Vuoden JärjestöStara valitaan tänä vuonna viidettä kertaa. Aikaisempina vuosina JärjestöStaraksi on valittu: Eeva Kröger (2014), Kari Sarkkinen (2013), Raimo Matikainen (2012), Irma Nykänen (2011).

JärjestöStara –ehdotukset perusteluineen 2.10.2015 mennessä JANEn sihteerille: Hanna Pieviläinen, hanna.pievilainen@pksotu.fi, 044 715 2060.

 


POHJOIS-KARJALAN YHDISTYSOHJELMA ON VALMISTUNUTmiun yhsitys

Miun yhistys – Pohjois-Karjalan yhdistysohjelma 2015-2020 toimii työvälineenä järjestöille, kunnille ja muille hyvinvointialan toimijoille alan kehittämisessä ja yhteistyössä. Se tarjoaa konkreettisia toimenpide-ehdotuksia järjestöjen toimintaedellytysten vahvistamiseksi sekä julkisen ja järjestöjen yhteistyön edistämiseksi.

 


YHTEISTÄ YHDISTYKSILLE – MERKITSE PÄIVÄT KALENTERIISI!

Pohjois-Karjalan järjestöpäivät 13.-14.11.20154, Polvijärvellä

Tämän vuoden järjestöpäivät pidetään marraskuun puolivälissä Polvijärven Huhmarissa. Merkitse päivät jo kalenteriisi!
Päiviä valmistellaan  JANEn koulutustyöryhmässä ja ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin. Lisätietoja JANEn sihteeriin: hanna.pievilainen@pksotu.fi

Vapaaehtoisten päivä 3.12.2015

Valtakunnallisena Vapaaehtoisten päivänä tehdään yhdessä näkyväksi
vapaaehtoistoimintaa ja sen tärkeyttä. Haluatko tulla mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan vapaaehtoisten päivää? Ota yhteyttä JANEn sihteeriin: hanna.pievilainen@pksotu.fi


JANEn UUSI KOKOONPANO ELOKUUSTA 2015 ALKAEN 

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANEn kokoonpanoa on täydennetty kaudelle 2015–2016 vuonna 2012 sovitun käytännön mukaisesti. Uusi kokoonpano aloittaa elokuussa 2015.


YHDISTYSTEN TULEVAISUUS TYÖLLISYYSTOIMIJOINA -keskustelutilaisuus

pe 10.4. klo 13-15.30 Joensuun Laulutalolla

Tilaisuuden järjestävät Pohjois-Karjalan järjestöasiain neuvottelukunta (JANE), Kotikartanoyhdistys ry sekä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen KAJO-keskus -hanke sekä Pohjois-Karjalan Työttömien Yhdistysten Toimintajärjestö

Tutustu ohjelmaan täältä


YHDISTYSTOIMINTA JA VEROTUS -järjestöfoorumi

keskiviikkona 22.4.2015 klo 12–16, Kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicum, auditorio, Koskikatu 5, Joensuu

Tilaisuuden luennoitsijana toimii Lauri Savander, johtava veroasiantuntija, Savo-Karjalan yritysverotoimisto. Tilaisuus on maksuton. Tilaisuuden järjestää Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANE.

Tarkempi ohjelma ja ohjeet ilmoittautumiseen www.jelli.fi/ilmoittautuminen

Tervetuloa!


 Joko olet jättänyt jälkesi Pohjois-Karjalan järjestöstrategiaan?

Pohjois-Karjalan järjestöstrategian MiunYhistys-työpajat kiertävän Pohjois-Karjalan kunnissa tammi-maaliskuussa 2015. Lisätietoa järjestöstrategiasta ja oman kuntasi työpajan ajankohdasta: www.jelli.fi/jarjestostrategia


POHJOIS-KARJALAN JÄRJESTÖPÄIVÄT 14.-15.11.2014, Lieksa

Pohjois-Karjalan viidennet Järjestöpäivät pidettiin 14.–15.11.2014 Lieksassa Yrjölän kotiseututalolla. Tämän vuoden järjestöpäivien teemoina olivat vapaaehtoistoiminnan hyvät käytännöt ja järjestöjen välinen yhteistyö.
Järjestöpäivien materiaaleihin ja tunnelmiin pääset tästä.


 VUODEN 2014 JärjestöStara Eeva Kröger

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta JANEn JärjestöStara 2014 -palkinto luovutettiin Eeva Krögerille Järjestöpäivillä Lieksassa 14.11.2014. Lue lisää tästä.


Hyvä yhdistystoimija,

TERVETULOA MAHDOLLISUUKSIEN MARKKINOILLE!

Onko yhdistyksellänne intoa lähteä toimimaan yhteistyössä oppilaitosten kanssa? Nyt teillä on mahdollisuus tulla esittäytymään ja keskustelemaan opettajien kanssa opettajien koulutuspäiville. Yhdistysten edustajat voivat itse miettiä kuinka haluavat olla esillä Mahdollisuuksien Markkinoilla.

Yhdistys voi esimerkiksi olla:
– esittelemässä opintoihin liittyvää kokonaisuutta
– esittelemässä omaa toimintaa
– esittelemässä toimintaympäristöä
– etsimässä kontakteja oppilaitoksista
– keskustelemassa mahdollisuuksista tehdä yhteistyötä oppilaitosten kanssa

Opettajien koulutuspäivillä on jokaisella kerralla eri opettajat, joten aktiiviset yhdistykset voivat halutessaan olla paikalla vaikka jokaisella kerralla.

Katso tarkemmat aikataulut, paikat ja ilmoittautumisohjeet tästä: Vesopäivien kutsu

 


 

VAUHTIA OPPILAITOSTEN JA YHDISTYSTEN YHTEISTYÖHÖN -tilaisuus 3.9.2014 klo 12.00

3.9.2014 klo 12-15, Carelicumin auditorio, Joensuu

Nyt kannattaa laittaa kalenteriin ylös 3.9.2014 päivämäärä. Silloin järjestetään Joensuun seudun seudullisen opetussuunnitelman yläkoulujen rehtoritapaaminen. Seudullisessa opetussuunnitelmassa ovat mukana Kontilahti, Polvijärvi, Joensuu, Outokumpu, Ilomantsi, Juuka ja Liperi. Avoimena kutsuna tilaisuuteen kutsutaan alueen yhdistyksiä keskustelemaan oppilaitos-yhdistys yhteistyön kehittämisestä.
Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Järjestöasian neuvottelukunta JANE:n kanssa.

Tervetuloa kuulemaan, vaikuttamaan ja osallistumaan. Tarkempi ohjelma valmistuu elokuun alussa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Hanna Kääriäinen p. 044 715 2060, hanna.kaariainen@pksotu.fi, Siltakatu 10 A 13 (5. kerros), 80100 Joensuu
Ilmottautumiset 25.8.2014 mennessä.

 


 

YHDISTYSTOIMINNAN RAHOITUSMAHDOLLISUUKSIA -JÄRJESTÖFOORUMI

IMG_2069

Yhdistystoiminnan rahoitusmahdollisuuksia -järjestöfoorumi järjestettiin 23.4.2014 klo 1216 Kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicumin audiotoriossa.

Päivän aikana kuultiin RAY:n, opintokeskuksen, Joensuun kaupungin, Leader-toiminnan  puheenvuorot sekä kokemuspuheenvuoro säätiörahoituksen hakemisesta.
Teema keräsi salin täyteen kuulijoita.

Päivän ohjelma
Tilaisuuden materiaaleihin pääset tästä

 

Ideoita järjestöfoorumin tuleviksi teemoiksi voit lähettää osoitteeseen: Hanna Kääriäinen, hanna.kaariainen@pksotu.fi


 

Tule kuulemaan yhdistystoiminnan rahoitusmahdollisuuksista!
YHDISTYSTOIMINNAN RAHOITUSMAHDOLLISUUKSIA -JÄRJESTÖFOORUMI       

23.4.2014 klo 12.00–16.00
Kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicum, auditorio, Koskikatu 5, Joensuu

Päivän aikana kuullaan RAY:n, opintokeskuksen, Joensuun kaupungin, Leader-toiminnan ja rahaston puheenvuorot sekä kokemuspuheenvuoro säätiörahoituksen hakemisesta. Katso tarkempi ohjelma tästä.
Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden järjestää Pohjois-Karjalan Järjestöasiain  neuvottelukunta

Ilmoittautuminen 11.4.2014 mennessä www.jelli.fi/ilmoittautuminen tai Hanna Kääriäinen 044 715 2060
Lisätietoja: Hanna Kääriäinen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry, hanna.kaariainen@pksotu.fi, 044 715 2060

 


 

JÄRJESTÖPÄIVIEN MATERIAALI NYT
IMG_0642 JANEN SIVUILLA

Tästä pääset lukemaan Järjestöpäivien 15.-16.11.2013 tapahtumista,
luennoista ja työpajoista. Päivien teemana viestintä, vuorovaikutus ja järjestöjaksaminen.

 

 

 

 

KRUUNAA AIKASI VAPAAEHTOISTOIMINNALLAKruunaa aikasi vapaaehtoistoiminnalla 001

Yhdessä näkyvyyttä vapaaehtoistoiminnalle 4.12.2013 klo 15 – 17.

Valtakunnallisena Vapaaehtoisten päivänä 4.12.2013 klo 15–17 pohjoiskarjalaiset yhdistykset kokoontuvat yhteen ja perustavat väliaikaisia pop up -toimipisteitä kauppakeskuksiin. Mukana kauppakeskuksista ovat Prisma, Citymarket Pilkko ja Metropol.

Tapahtuman tavoitteena on kohdata ja kuulla ihmisiä, madaltaa kynnystä kysyä vapaaehtoistoiminnasta sekä saada vapaaehtoistoiminnalle positiivista näkyvyyttä.

Tule mukaan! Lue lisätietoja tästä


 

VUODEN 2013 JÄRJESTÖSTARA KARI SARKKINENjärjestöstara

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunnan (JANE) JärjestöStara 2013 -palkinto luovutettiin Kari SarkkiselleJärjestöpäivillä Kiteellä 15.11.2013. Lue lisää tästä..

 

 

 


 

KUKA ON VUODEN 2013 JÄRJESTÖSTARA?

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunnan (JANE) JärjestöStara -palkinto luovutetaan vuosittain henkilölle tai taholle, joka omalla toiminnallaan on edesauttanut, innostanut ja rakentanut yhteistyötä järjestön/järjestöjen toiminnan mahdollistamiseksi maakunnassa.

Ehdotukset perusteluineen JärjestöStara 2013 -palkinnon saajaksi 31.10.2013 mennessä JANEn sihteerille:

Hanna Kääriäinen, hanna.kaariainen@pksotu.fi, 044 715 2060.

JärjestöStara 2013 -palkinnon saaja julkistetaan Pohjois-Karjalan Järjestöpäivillä 15.11.2013.

Lue lisää viime vuoden  JärjestöStara-palkinnon saajasta täältä

 


 

saatePOHJOIS-KARJALAN JÄRJESTÖPÄIVÄT
Teemana  viestintä, vuorovaikutus ja järjestöjaksaminen
Aika ja paikka: 15.-16.11.2013, Kiteen Evankelinen kansanopisto
Ohjelma

 


 

JÄRJESTÖASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOONPANO 2013-2016
Pohjois-Karjalan Maakuntaliiton Maakuntahallitus on nimennyt 19.8.2013 järjestöasiain neuvottelukunnan kokoonpanon toimintavuosille 2013-2016  Lue lisää »

Järjestöasiain neuvottelukunnan jäsenet toimintakaudella 2013-2016

 


KEVÄÄLLÄ 2013  TAPAHTUNUTTA:

Järjestöasiain neuvottelukunnan kokous 22.4.2013
Kokousmuistio ja muu aineisto

 

kamuillaanKAMUillaan – Järjestöt ja arjen turva
-Järjestöfoorumi

17.4.2013 klo 12.00-16.30, Jakokoski
Ohjelma»


 

TAPAHTUNUTTA vuonna 2012:

Valtakunnallisen Vapaaehtoisten päivän FLASH MOB-TAPAHTUMA
Joensuun torilla 4.12 klo 16.30
Katso kuvia ja videokoosteita tapahtumasta»

 

Maakunnalliset järjestöpäivät 2012ILO ELÄÄ JÄRJESTÖISSÄ – POHJOIS-KARJALAN JÄRJESTÖPÄIVÄT
Aika: 16.-17.11.2012
Paikka: Pääskynpesä,Henrikintie 4, 82900 Ilomantsi
pdfOhjelma
Tutustu päivien aineistoon ja koosteisiin täältä »

 

POHJOIS-KARJALAN JÄRJESTÖSTARA 2012 -PALKINTO
MATIKAINEN
Raimo Matikaiselle
Pohjois-Karjalan järjestöpäivillä 16.-17.11.2012
Lue lisää »

 

 

JANEN AIEMMAT TAPAHTUMAT, KOKOUSMUISTIOT JA AINEISTOT

Järjestöasiain neuvottelukunnan arkisto
JANEN ARKISTOSTA löydät:
– Neuvottelukunnan ja työryhmien kokousmuistiot ja aineistot
– Aikaisempien tapahtumien tiedot ja koosteet
Tutustu aineistoihin »

 

 

KEVÄÄLLÄ 2012 TAPAHTUNUTTA:

Järjestöfoorumi Tehdään toisinJÄRJESTÖFOORUMI teemana Tehdään toisin
Aika: 11.4.2012 klo 12-16.15
Paikka: Anninkartano, Hovinsalontie 7, 82380 Tolosenmäki, Kitee
Ohjelma
Tutustu päivän esityksiin »»

 


VUODEN 2011 TAPAHTUMIA

Järjestöasian neuvottelukunta mukana järjestämässä:

Vapaaehtoistoiminnan teemavuoden Studia GeneraliaSTUDIA GENERALIA-luentosarja  – VAPAAEHTOISTOIMINNAN VUOSI 2011
Aika: 14.9, 12.10. ja 30.11.2011 klo 17-19
Paikka:
Carelicum, auditorio, Joensuu
Ohjelma ja esityksetPohjois-Karjalan maakunnan järjestöpäivät 2011

POHJOIS-KARJALAN MAAKUNNAN JÄRJESTÖPÄIVÄT
– Ilo elää järjestöissä

Aika:
23.-24.9.2011
Paikka:
Nurmes, Hyvärilä
Tutustu päivien esityksiin täältä »
Ohjelma (pdf)resursseja lähialueyhteistyöhön
RESURSSEJA JÄRJESTÖJEN LÄHIALUEYHTEISTYÖHÖN!- seminaari

Aika: 16.9.2011 klo 13.30-16.15
Paikka: Ortodoksinen kulttuurikeskus,Kauppakatu 44, Joensuu
Ohjelma(pdf)

 

Maahanmuuttajien kummikoulutus Lieksassa
MAAHANMUUTTAJIEN KUMMIKOULUTUS
Lieksassa

Aika: 22.9.2011 klo 17-19.30
Paikka: Lieksan Tukipiste, Korpi-Jaakonkatu 13 B
Ohjelma (pdf)

 

Tule vapaaehtoiseksi! - tempaus

TULE VAPAAEHTOISEKSI!-tempaus työnantajille ja työntekijöille 19.-25.9.2011
– Järjestöasian neuvottelukunta järjestämässä teemaviikkoa.
Lue lisää »

– Teemaviikon työnantajakirje (pdf)

 

Kuka saa järjestöjen äänen -tilaisuusKUKA SAA JÄRJESTÖJEN ÄÄNEN?
-Pohjois-Karjalan järjestöasian neuvottelukunnan järjestämä tilaisuus kansanedustajaehdokkaille ja teemasta kiinnostuneille
Aika: ma 4.4.2011 klo 18-20
Paikka: Carelicumin auditorio, Koskikatu 5, Joensuu
Ohjelma

 

Kylien ja järjestöjen yhteistoiminnan mahdollisuudet järjestöfoorumiKYLIEN JA JÄRJESTÖJEN YHTEISTOIMINNAN MAHDOLLISUUDET – Järjestöfoorumi
Aika: to 7.4.2011 klo 12-16
Paikka: Kyykerin innovaatiokylätalo, Kyykerinkatu 32, 83591 Outokumpu
Ohjelma