Utran puukoulu - tilojen vuokraaminen

Tilojen vuokraaminen

Puukoulun asukastilaa vuokrataan yksityisille häiden, muistotilaisuuksien tai vastaavien tilaisuuksien järjestämiseen sekä yhdistysten ja ryhmien käyttöön.

 TILOJEN VUOKRASOPIMUS

Tämä vuokrasopimus täytetään ja allekirjoitetaan avainten luovutuksen yhteydessä.

Utran asukasyhdistys ry. vuokraa Puukoulua kokouksien, juhlien ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

0405938502 Ritva Hyvärinen ASUKASTUVAN VARAUKSET JA TIEDUSTELUT

0449595313 Leena Torvinen AVAINTEN LUOVUTUS JA YHTEYDENOTTO ONGELMATAPAUKSISSA

Vuokralle antaja Utran Asukasyhdistys ry ja

vuokralle ottaja ______________________________________________________

Vuokrattavat tilat: sali on n. 40 henkilölle ja lisäksi on n.20 henkilön kokousali.

Viikonloppuisin 70 € ja yksi päivä 35 €. Harrasteryhmille hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Vuokrauksen tarkoitus (esim. häät, syntymäpäivät, valmistujaiset, kokous)

__________________________________________________________________

Vuokra-aika alkaa_________kuun_______päivänä 20__

Vuokra-aika päättyy_______kuun_______päivänä 20__

Kelloaika viikolla klo 15-24. Kelloaika viikonloppuna perjanta klo 15-21 tapahtuman järjestelyaika, lauantai klo 7-24 tapahtuman aika ja sunnuntai klo 15 mennessä tilojen siivous. Muut ajat erillisen sopimuksen mukaan. Tapahtuma kelloaikojen puitteissa. Yöllä oleskelu sekä yöpyminen ehdottomasti kielletty.

Vuokrahinta Vuonna 2016 yksi vuorokausi 35 € ja viikonloppuna 70 € (asukasyhdistyksen jäsenille 30 € ja 60 €), mutta yleensä tapauskohtaisesti. Vuokra maksettava käteisellä ennen avainten luovuttamista tai erillisen sopimuksen mukaan yhdistyksen pankkitilille.   Vuokrausehdot Utran Asukasyhdistys ry vuokraa asukastuvan yhtä salia ja kokoustilaa kokouksien ja tapahtumien järjestämiseen. Muita kuin osoitettuja tiloja ei vuokraaja saa käyttää. Tiloissa on noudatettava hyvää järjestystä ja hyviä tapoja. Vuokraajat eivät saa aiheuttaa toiminnallaan häiriötä lähiympäristön asukkaille. Alkoholin kohtuukäyttö on sallittu. Vuokralaisella ei ole oikeutta luovuttaa tiloja edelleen kolmannelle osapuolelle. Vuokraaja saa käyttää tilojen välineistöä ja astioita.

Vuokrauksen peruuttaminen. Varaus on peruttava viimeistään vuorokautta ennen tilaisuutta, tällöin se on maksuton. Myöhemmin peritään peruutusmaksua 50% sovitusta hinnasta. Asukasyhdistyksellä on oikeus purkaa sopimus ylivoimaisen esteen (force majeure) vuoksi, eikä se ole tässä tapauksessa velvollinen hankkimaan korvaavia tiloja vuokraajan käyttöön. Asukasyhdistys ei ole myöskään korvausvelvollinen force majeure esteestä aihutuneesta sopimuksen purkamisesta johtuneista kuluista. Jos tietoomme tulee, että tiloja käytettäisiin väärin tai mahdollisesti tulisi häiriötä, on Asukasyhdistyksellä oikeus purkaa jo tehty sopimus.

Avainten  luovutus ja palauttaminen. Avaimet luovutetaan maksua vastaan tai erikseen sovitusti. Avaimet tulee palauttaa välittömästi vuokra-ajan päätyttyä eteiseen ko. rasiaan. Kadonneista avaimista peritään 300 €.                                    

Tupakointi ja tulenteko. Tupakointi on sisätiloissa ehdottomasti kielletty. Tupakoinnin on tapahduttava ulkona kyseisessä paikassa. Sisätiloissa on avotuli ja kynttilöiden polttaminen ehdottomasti kielletty. Huomioi käyttäessäsi esim. kaasugrilliä tai ulkotulia 8 metrin turvaetäisyys lähimmästä seinästä. Vahingon sattuessa soita hätäkeskukseen 112 ja tarvittaessa käytä jauhesammutinta. Asukasyhdistyksellä on oikeus periä käytettyjen jauhesammuttimien huolto/täyttökorvaukset vuokralleottajalta. Ilmoita vahingoista yllämainitulle henkilölle.

Vastuu vahingoista. Vuokralleottaja on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja. Vuokralleottaja vastaan rahallisesti kaikista vahingoista, jotka tilaisuuteen osallistujat aiheuttavat tiloille ja irtaimistolle. Sakko määritellään vahingon mukaan. Ilmoita vahingoista yllämainitulle henkilölle.

Tilojen siivous. Vuokraaja järjestelee paikat ja siivoaa tilat sellaiseen kuntoon kuin tilat olivat vuokrauksen alkaessa. Siivoamatta jättämisestä perimme 100 €.